En ting vi koser oss med her på Tamassa er den gode maten. I fjor møtte vi kokkene Subash og Mahesh, men i år er Subash på et annet hotell, mens Mahesh fortsatt er her. Mahesh er veldig flink med glutenfritt til mamma, og det er viktig siden andre kokker og servitører ikke er så kjent med dette. Det er også Mahesh som har ordnet så jeg får farata hver dag 🙂
Det eneste som kunne vært bedre er at det kan ta lang tid før mamma får sin mat eller brød, og pappa og jeg har begynt å spise for ikke å sulte i hjel. Ting tar litt tid her på Mauritius – viktig å ikke stresse.






Ellers er maten her nede helt topp, fra omeletten til frokost, African burger i Food Truck til lunsj, is fra iskiosken, afternoon tea & pancakes, til middag med ulike temaer. Vi har vært gjennom asiatisk, middelhavs, mauritisk, arabisk, og i dag er det indisk.




En liten oppdatering etter indisk middag: I dag var det indisk tema på middagen og da lager de nan-brød i en spesiell steinovn eller gryte som varmes med ved. De har deigen på en fille og «klasker» den inn i veggen til gryta. Nede i gryta er det veldig varmt og brødet blir stekt på 1-2-3. Det blir veldig godt!

I India liker de også sterk mat med mye karri. Mamma og pappa ble helt svette når de spiste opp sin mat, mens jeg måtte hente pasta isteden, for det var for sterkt for meg.