Tamassa på Mauritius – samme hotell som vi var på for et år siden, men som var så bra at vi bare måtte hit igjen. Vi dro fra Mandal på fredag ettermiddag og først til Amsterdam. Flyet videre til Mauritius var forsinket, så vi dro ikke fra Amsterdam før nærmere midnatt. Denne gangen fløy vi med Air Mauritius, og dette var eldre fly enn det vi hadde sist. Skjermene i setene var bittesmå, og min skjerm virket ikke i det hele tatt! Heldigvis hadde jeg med pad. Etter en lang natt på flyet, landet vi på Mauritius ut på dagen, og kom til hotellet ca 24 timer etter at vi dro fra huset i Mandal.

Bilen er pakket 
Bittesmå skjermer 
Flyet til Mauritius kom to timer forsinket
Vel framme på Tamassa fikk jeg endelig ta på badetøy og hoppet i bassenget før det var afternoon pancakes. Det er solg og regn, og veldig varmt og deilig. Litt regn gjør ingenting, for jeg er uansett mer i bassenget enn på land!
Til middag fikk jeg endelig farata, som jeg hadde gledet meg til, og vi traff kokken Mahesh igjen. Vi hadde med en gave til han – ramsløk-salami fra Slakteren i Søgne, krydderlaks fra Fiskelaget, en elg-salami, og syltetøy fra Trine på Gården, og norsk sjokolade. Dette hadde han ikke smakt tidligere og ble veldig glad!
