Dette er den siste dagen på Tamassa, da vi skal dra i morgen tidlig. I dag var jeg på kjøkkenet og fikk lage mine egne farata’er. Oppskriften er enkel: Mel, olje, litt salt og (varmt) vann blandes, kjevles til flate pannekaker, pensles med olje, og stekes på høy varme. Ferdige på null niks!

Nå har vi spist og kost oss gjennom to herlige uker her på Mauritius! Vi har smakt på masse forskjellig mat, sett mange forskjellige gullfisker svømme mellom beina våre og en skillpadde som dykket på stranden, hørt på fulger som synger og kvitrer fra tidlig morgen til sen kveld, sett fantastiske blomster og hager, kost oss i basseng og i havet, vært på kids club, og slappet av under palmene. Planene om de stor utfluktene ble lagt bort siden det var et fantastisk vær, men vi har allikevel kjent litt på den mauritiske pulsen.

Da er det bare å legge seg tidlig i kveld for å komme tidlig opp og sitte på fly helt til kvelden da vi er framme i Kristiansand. Nå har vi afternoon tea her nede, så da avrunder vi med å si bye, bye Mauritius! For denne gang 😉
