Mahesh og Subash

Dagens innlegg vies til to av sjeftskokkene på Tamassa. Sjeftkokk Mahesh og nest-sjeftskokk Subash gjør sitt ypperste og litt til for å ta godt vare på oss, og spesielt mamma med sin glutenallergi. Ved middagene i hovedrestauranten er de tilstede og følger opp gjestene personlig og hører hvordan de har det. Dette er noe av den beste og mest personlige servicen vi noen gang har opplevd.

Jeg har fortalt Subash at jeg eeeelsker farata (det er det de kaller sin indiske lefse) og i dag laget han en egen med ost og skinke bare til meg! Når han kom og hørte hvordan det smakte og jeg viste tommel opp, så ville han gi oss et kokkekurs for farata med indisk chicken curry på torsdag. Det blir gøy!

Farata med ost og skinke
Farata med ost og skinke – spesiallaget bare til meg!

Mamma fikk også spesialbehandling i dag, med en indiskinspirert glutenfri pizza. Til dessert serverte han oss creme brulee (også spesiallaget bare for oss), i tillegg hadde vi en anniversary cake for mamma og pappas feiring av bryllupsdag. Gjett om jeg ble mett!

Hovedrestauranten
Hovedrestauranten ligger rett ved hotellets store basseng.

Legg igjen en kommentar