Som fisken i vannet

I går og i dag har vi kost oss på Tamassa. I går var det indisk aften og da lagde de nan-brød i en spesiell steinovn som lignet et stort hull. De tok deig på en fille og «kastet» den inn på siden i ovnet. Ett minutt seinere var brødet ferdig, så det var veldig varmt i denne ovnen. Helt ferskt nan smaker herlig!

Jeg var også i kids club og tegnet, malte og fikk flettet håret. De er veldig hyggelig på kids club her, men det hadde vært enda enklere om jeg kunne mer engelsk, eller fransk som de snakker mest her nede.

Nye fletter fra kids club
Nye fletter fra kids club

I dag tok vi en tur utenfor porten til Tamassa og her er det sukkerplantasjer. Sukkerrør vokser som høyt gress og når de plukker dette kan de presse ut sukker som finnes i stilken.

Sukkerrør
Sukkerrør

Etter å ha sett på sukkerplantasjen fant vi en taxi – for det var altfor varmt å gå langt! Nærmeste litt større landsby er Chemin Grenier og mamma hadde hørt at det skulle være noen butikker der. Det var omtrent som å komme til India og det var mange butikker som solgte alt mulig. Det var også varmt, mange folk og mye trafikk, så etter bare litt shopping fant vi ut at det var best å komme så fort som mulig tilbake til bassenget 🙂

Chemin Grenier
Chemin Grenier

Jeg har nemlig lært å svømme her nede! Jeg må lære litt mer om den andre måten å svømme med beina, for her klarer jeg ennå bare ett par svømmetak før jeg kommer under vann. Se under på videoen så ser dere hvor flink jeg har blitt 🙂

Nå skal vi opp å ha italiensk aften. Ciao!

Legg igjen en kommentar